Ga terug naar overzicht

The Story of George Michael

Charly Luske

Categorie: Muziek
Datum: 11 OKT 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 29,00 incl. drankje

Op veler verzoek komen Charly Luske en zijn steengoede live-band nog een seizoen terug met het programma waarin zij het verhaal van George Michael vertellen en zijn grootste hits spelen. Met songs als Freedom, Faith en Careless Whisper en eerder materiaal van Wham! zal de zaal op zijn kop worden gezet.

George was de meest succesvolle zanger uit de jaren ’80 en ’90. Hij won twee Grammy’s en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. In dit concert wordt het onstuimige leven van de Britse popzanger, liedjesschrijver en muziekproducent uiteengezet. Onder aanvoering van bassiste Phaedra Kwant, als Michaels grootste kenner, wisselen de hits, parels en anekdotes elkaar af.

Charly trekt met zijn zevenkoppige band door Nederland om het verhaal van George Michael te vertolken. Vele kennen Charly door zijn blind audition tijdens de Voice Of Holland waar hij het nummer ‘It’s A Mans World’ van James Brown zong. Voor het publiek en de jury was hij de gedoodverfde winnaar, hij kwam echter niet verder dan de halve finale. 

Lees meer

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht