Ga terug naar overzicht

Geslaagde opening eerste expositie seizoen 2015-2016

De opening van de eerste expositie op zaterdag 12 september jl. was geslaagd. De belangstellenden werden in de foyer van Veluvine door leden van de Werkgroep Beeldende Kunst ontvangen met koffie en thee en konden vervolgens genieten van de prachtige klanken van live muziek door het muziek trio. 

In de Academiezaal vond de opening plaats. De drie exposanten kregen de gelegenheid zichzelf voor te stellen en gaven een toelichting op hun werk.

Marjan Nagtegaal vertelde over haar schilderijen en hoe zij door onderzoek haar verschillende thema’s in prachtige kleuren in beeld brengt. Betty Paanakker vertelde over haar wonderlijke bronzen dierfiguurtjes en de ambachtelijke kant van het vorm geven. Julia Borsboom kon jammer genoeg niet aanwezig zijn maar Wout Fleddérus (WBK) las een bericht van haar voor waarin haar zoektocht naar het vormgeven in glas tot uiting kwam.

De bezoekers waren enthousiast over de getoonde werken. Er is nog tot en met zaterdag 7 november a.s. gelegenheid om de expositie (gratis) te bezoeken!

 


Ga terug naar overzicht