Ga terug naar overzicht

Geslaagde opening laatste expositie seizoen 2014-2015

Zaterdag 9 mei vond alweer de laatste expositie opening van het seizoen 2014/2015 plaats. De 75 bezoekers waaronder ook een aantal uit de regio werden in de Foyer van Veluvine door leden van de werkgroep Beeldende Kunst ontvangen met koffie en konden vervolgens genieten van jazzmuziek uitgevoerd door Wout Fleddérus op piano en Chris Steketee op tenor – saxofoon.

De feitelijke opening vond plaats in de Academiezaal. De drie exposanten hielden elk een korte inleiding als toelichting op hun manier van werken.

Ina Scholten (schilderijen) legt zich toe op grote acrylschilderijen, waarin menselijke thema’s als communicatie, verbinding en reflectie verbeeld worden. Alma de Vries (beelden in steen) maakt abstracte objecten van albast, serpentijn, marmer of Franse kalksteen. Tenslotte, Miek Verburg ontwerpt sieraden met een originele uitstraling en houdt van de combinatie van ambachtelijkheid en creativiteit.

De bezoekers waren unaniem enthousiast over de getoonde werken. Er is nog tot en met zaterdag 27 juni a.s. gelegenheid om de expositie (gratis) te bezoeken!
Ook voor het seizoen 2015/2016 heeft de werkgroep weer een prachtig expositieschema met mooie combinaties samengesteld.


Ga terug naar overzicht