Ga terug naar overzicht

Gewoon Aans

Volk

Categorie: Overig, Te gast, Toneel
Datum: 12 APR 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 20,00, incl. drankje

De revue heet niet voor niets "VOLK", allerlei soorten karikaturen passeren de revue en gaan onder ander op “visite” bij Willem. Niets vermoedend wordt hij gebruikt. Iedereen speelt een spelletje. Ook u als publiek wordt op het verkeerde been gezet. Zal het puzzelstukje in de finale, op de juiste plek vallen? Of weet u ons te overmeesteren?

"Het is ons weer gelukt, mede door de energie die we hebben gekregen van de positieve reacties op de eerste productie, een programma te maken voor jong en oud. U mag dit stukje pure streektaal niet missen in het theater.

“Gewoon aans!” staat ook dit keer weer garant voor een heerlijk avondje uit, vol met actuele spitsvondigheden, verbaal en non verbaal, verpakt in een mooie show. Wij kijken met veel plezier uit naar 12 april bij onze voorstelling "Volk" in Theater Veluvine." 

Revuegezelschap Gewoon Aans
In 2015 stopte het succesvolle Twente revuegezelschap Boer’nleu. Gerrit Versteeg en Louise Raamsteeboers, die allebei jarenlang deel uitmaakten van Boer’nleu, zaten niet bij de pakken neer. Louise begon te schrijven en kreeg de smaak te pakken. Het resultaat is het nieuwe revuegezelschap "Gewoon Aans!"

Lees meer

Maak uw avondje uit compleet!

Kom voorafgaand een hapje eten in ons Theaterrestaurant De Fabriek, we serveren al een 3 gangen theaterdiner voor slechts € 24,95 p.p. Of boek ons borrelarrangement a € 3,95 p.p. We serveren in de pauze (of na de voorstelling) een borrelplank met heerlijk hapjes en zetten uw gewenste (pauze)drankje erbij klaar. U kunt het borrelarrangement direct meeboeken tijdens het bestellen van uw kaarten. Het theaterdiner kunt u ook direct meeboeken of reserveren via onderstaande button. > Meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Laten we eerlijk zijn

Owen Schumacher, Beau Schneider, Hanneke Drenth

Drie stellen zijn buren in een gebouw waar van alles aan moet gebeuren. Groot onderhoud dus! Als ze besluiten eerlijk alles op tafel te gooien, blijkt al snel dat niet alleen het gebouw, maar ook hun eigen relaties een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken.

Vr
05 Apr
20:15
Toneel

Abafazi

Black, Brave & Beautiful

De tien power-vrouwen van Abafazi brengen een eerbetoon aan iconische zwarte vrouwen die een lans hebben gebroken voor de vrijheid. Ze nemen u mee op reis door de muziek en cultuur van Zuid-Afrika. Een Afrika-belevenis om nooit te vergeten!

Za
13 Apr
20:15
Dans,
Muziek

Arie & Silvester

WIE?!

De mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest. Wie? Arie en Silvester! In deze ‘BEST OF’ show komen Arie en Silvester nog eenmaal naar het theater. Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd!

Do
09 Mei
20:15
Cabaret