Ga terug naar overzicht

Gelders Fanfare Orkest

Nieuwjaarsconcert

Categorie: Muziek
Datum: 11 JAN 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 15,00 incl. drankje

 

Passie voor muziek. Liefde voor de instrumenten. Gezelschap met elkaar. Het Gelders Fanfare Orkest is intussen niet meer weg te denken uit het programma van Veluvine. Tijdens het Nieuwjaarsconcert komt de vrolijkste en traditionele fanfaremuziek voorbij en is er aandacht voor vernieuwende elementen.

De winnaar van de Jonge Solisten-auditie zal ook van zich laten horen. In het najaar kunnen jonge muzikanten auditie doen voor een jury. Ze krijgen daarmee de kans om zich tijdens dit concert te presenteren. Hét talent van de toekomst. De avond zal weer worden afgesloten met een lichtrepertoire. Kortom; een avond uit voor jong en oud.  

''Een van de top fanfares van Nederland!''

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht