Ga terug naar overzicht

Goesting

Vera Mann - 15.00 uur

Categorie: Muziek
Datum: 16 OKT 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 15:00Prijs: € 22,50 incl. drankje

Een ontroerende, grappige en muzikale reis door een vrouwenleven en een leven vol theater. Een reis vol herkenbaarheden, van vallen en opstaan, van hoogte- en dieptepunten, van liefde en vriendschap en de zoektocht naar wie je nog bent als bepaalde dingen in het leven wegvallen. Vera Mann neemt je mee op reis door haar leven, ondersteund met muziek van o.a. Michel Legrand, Joni Mitchell, Stephen Sondheim en Leo Ferré. Ze wordt begeleid door pianist Ed Boekee en multi-instrumentalist Diederick Ensink.

Goesting, een Vlaams woord dat staat voor zin hebben en leven. Een avond vol zin!

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Debby Petter

De liefde voorbij (reprise)

Een man en een vrouw. Bijna vijfendertig jaar getrouwd. Op een avond vertelt hij zijn vrouw dat hij een geheim heeft. Er volgt een ruzie en hij verlaat boos het huis. Twee uur later is hij dood. Zelfmoord? Waarschijnlijk niet. Debby Petter vertelt het in een meeslepende, lichte en tegelijkertijd radeloze monoloog.

Wo
25 Nov
20:15
Toneel

Olga Zuiderhoek

Wat er ook gebeurt, er klinkt muziek - 21.00 uur

Olga Zuiderhoek heeft de leukste muziekverzameling van Nederland. Ze vertelt haar verhaal aan de hand van liedjes die haar nooit in de steek lieten. Liedjes van en door Louis Davids, Dirk Witte en Pisuisse, Johnny & Jones. Soms zingt Olga ze zelf en anders zingt ze mee.

Do
03 Dec
21:00
Toneel