Ga terug naar overzicht

Goesting

One Mann Show

Categorie: Muziek
Datum: 20 MRT 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 22,50 incl. drankje

 

Wat gebeurt er met een klein verlegen meisje uit Vlaanderen, kleindochter van een Poolse mijnwerker, als ze geïnspireerd raakt door Chopin? Door wie is ze beïnvloed en waarom gaat ze zingen? Vera Mann neemt u mee in een reis door haar leven. Een persoonlijk maar tegelijkertijd herkenbaar verhaal over toevallige ontmoetingen en vrolijke en minder vrolijke verhalen over het vrouwenleven in het theater.

Mann versterkt haar verhaal met muziek van Brel, Piaf, Streisand, Joni Mitchell en Sondheim en met speciaal gemaakte vertalingen van Paul van Vliet en Freek de Jonge.

Goesting, een Vlaams woord dat staat voor zin hebben en leven. Een avond vol zin!

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Karin Bloemen & Old School Band

Billie, Aretha, Norah, Amy… Karin!

Karin Bloemen haar grote liefde is zingen! In dit programma gaat ze samen met de Old School Band helemaal voor de muziek en komt het allemaal voorbij: van eigen stukken tot en met covers uit het rijke repertoire van Billie Holiday, Aretha Franklin, Norah Jones en meer. 

Vr
20 Sep
20:15
Muziek

Wibi Soerjadi

Wibi@TheMovies

Wibi Soerjadi is Nederlands meest succesvolle pianist en op Valentijdsdag komt hij naar Veluvine! Tijdens zijn concert staat filmmuziek centraal en zal Wibi pianomuziek vertolken uit verschillende én bekendste films. 

Vr
14 Feb
20:15
Klassiek,
Muziek