Ga terug naar overzicht

Goesting

Vera Mann

Categorie: Muziek
Datum: 16 OKT 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 22,50 incl. drankje

De voorstelling zal i.v.m. Corona verplaatst worden naar vrijdag 16 oktober 2020. Via dit nieuwsbericht houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen als gevolg van Corona. 

Wat gebeurt er met een klein verlegen meisje uit Vlaanderen, kleindochter van een Poolse mijnwerker, als ze geïnspireerd raakt door Chopin? Door wie is ze beïnvloed en waarom gaat ze zingen? Vera Mann neemt u mee in een reis door haar leven. Een persoonlijk maar tegelijkertijd herkenbaar verhaal over toevallige ontmoetingen en vrolijke en minder vrolijke verhalen over het vrouwenleven in het theater.

Mann versterkt haar verhaal met muziek van Brel, Piaf, Streisand, Joni Mitchell en Sondheim en met speciaal gemaakte vertalingen van Paul van Vliet en Freek de Jonge.

Goesting, een Vlaams woord dat staat voor zin hebben en leven. Een avond vol zin!

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

Na afloop kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht