Ga terug naar overzicht

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Kinderfilmhuis - NED gesproken

Categorie: Film, Jeugd/familie
Datum: 02 JAN 2019Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 14:00Prijs: € 6,00 incl limonade & iets lekkers

“Een pad en een muis lossen samen politiezaken op in deze fraaie, aangename ­animatiefilm, ge­baseerd op de boeken over ­inspecteur ­Gordon van Ulf Nilsson. Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes onderscheidt zich van andere films voor jonge kinderen door de liefdevolle ­details en het prettig kronkelende, niet geheel voorspelbare verhaal. Mooi ook dat de ­animatie niet fel en schel is, maar zacht van toon – in de geest van het werk van de Nederlandse Gitte Spee, die de boeken ­illustreerde.”

Volkskrant ♦♦♦♦

https://www.gordonenpaddy.nl/

Taal: Nederlands gesproken
regie: Linda Hambäck / productie: Lee Film

 

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Ernst, Bobbie en de Rest (4+)

Geklungel in de Jungle

Ernst en Bobbie moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis.

Za
02 Mrt
13:30
Jeugd/familie

Tarzan (6+)

Ila van der Pouw

Meester-poppenspeelster Ila van der Pouw komt na het succes van de GVR opnieuw met een imponerende, tijdloze klassieker:Tarzan. Een voorstelling over wie je bent, waar je thuis hoort maar bovenal over de moed om voor jezelf te kiezen.

Vr
03 Mei
14:30
Jeugd/familie