Ga terug naar overzicht

Green Book

VIP-Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 24 JUN 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 12,50 incl. drankje en popcorn

Green Book is gebaseerd op de bijzondere vriendschap tussen pianist Don Shirley en diens chauffeur en lijfwacht Tony Lip. 

De Italiaans-Amerikaanse Tony Lip (Viggo Mortensen) is een uitsmijter die uit de Bronx komt. Hij wordt ingehuurd om dr. Don Shirley (Mahershala Ali) rond te rijden. De Afro-Amerikaanse man is een eersteklas pianist die op tournee gaat. Omdat ze van Manhattan naar het zuiden van Amerika reizen, moeten ze steun vinden in een speciale reisgids die hen de plaatsen toont waar het veilig is voor Afro-Amerikanen. Het tweetal zal geconfronteerd worden met racisme en andere gevaren, maar ook met onverwachte menselijkheden en humor. Ze zullen hun verschillen aan de kant moeten schuiven als ze de lange reis van hun leven willen overleven.

Winnaar Oscar Beste film 2019

Geregisseerd door: Peter Farrelly
Hoofdrollen: Viggo Mortensen en Mahershala Ali

Jaar: 2018
Genre: biografische roadmovie
Duur: 130 min.
Land: USA

 

Lees meer

Veluvine VIP-Filmhuis

 

Vanaf 1 juni starten wij met het Veluvine VIP-Filmhuis. Geniet op een ludieke wijze van een prachtige film in onze Rabozaal met maximaal 30 personen per avond. We schuiven de tribune in en plaatsen verspreid over de zaal losse theaterfauteuils (speciaal gegroepeerd per boeking). Daarnaast is een drankje en verse popcorn inbegrepen. Geniet voor €12,50 op een verantwoorde manier van een heerlijk avondje uit! Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw bezoek veilig verloopt. Voorafgaand aan de film sturen wij bezoekers alle informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften.

Ga terug naar overzicht