Ga terug naar overzicht

Project: Groep 8 neemt afscheid!

Herinner jij je nog jouw afscheid van groep 8? Met zijn allen op kamp en natuurlijk als klap op de vuurpijl de groep 8 musical. Dé avond van groep 8 waar ouders, opa’s en oma’s bij aanwezig mochten zijn. Een avond waarin je echt afscheid neemt van al je vriendjes en vriendinnetjes van de basisschool. Dit afscheid is een afsluiting van een hele bijzonder periode uit je leven. Afscheid nemen van jouw basisschool is dé stap naar een volgende fase. Maar hoe ga je nu afscheid nemen van jouw basisschool in Coronatijd? Cultureel Centrum Veluvine heeft de samenwerking opgezocht met RTV Nunspeet om van deze mijlpaal toch een onvergetelijk afscheid te maken. 

Wij bieden de scholen van de Gemeente Nunspeet de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief hun eindmusical in de grote theaterzaal van Veluvine te komen opvoeren. In week 29 gaan wij de theaterzaal van Veluvine speciaal inrichten om groep 8 een onvergetelijk afscheid te bezorgen! Dit alles met een professioneel licht- en geluidsplan wat ingeregeld en bediend gaat worden door onze eigen theatertechnicus. Samen met drie cameramensen van RTV Nunspeet brengen we deze musical in beeld en maken er iets onvergetelijks van!

De leerlingen studeren op school hun musical in en gaan voor de opvoering een dagdeel naar het theater. Daarna gaat de musical in z'n geheel op YouTube, zodat de leerlingen ‘m samen met ouders of opa en oma kunnen herbeleven. Tevens is er een mogelijkheid om een livestream toe te voegen. En mochten jullie als school ondersteuning nodig hebben van een theater/musical en/of zangdocent, dan kunnen jullie de hulp inschakelen van Cultuurkust. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wibrand van Norel: muziek@cultuurkust.nl

Wil jouw school gebruik maken van dit aanbod neem dan voor meer informatie z.s.m. contact op met Kilian Kluinhaar: verhuur@veluvinenunspeet.nl of 0341-442000.

Let op: er is ruimte voor in totaal 8 eindmusicals, wie het eerst komt!


Ga terug naar overzicht