Ga terug naar overzicht

Grupo del Sur

Poëzie van het Zuiden

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 05 JAN 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 14:00Prijs: € 25,00 incl. drankje

Een zinderende ontmoeting tussen meeslepende muziek en poëzie. Grupo del Sur en sopraan Valeria Mignaco vertolken verschillende werken van Astor Piazzolla op teksten van de Uruguayaanse dichter Horacio Ferrer. De samenwerking tussen Ferrer en Piazzolla resulteerde in de bekende Tango-opera ‘Maria de Buenos Aires’ en vele tangoliederen. Een middag vol tangomuziek getransformeerd naar prachtige luistermuziek!

Piazzolla transformeerde de tango van dansmuziek naar luistermuziek. Hij behield passie, hartstocht en melancholie maar verrijkte de muziek met elementen uit klassieke muziek en jazz. Zijn muzikale nalatenschap is enorm en inspireerde wereldwijd vele componisten.

Matias Pedrana, bandoneon
Anne-Marie v.d. Grint, viool
Paul Hagenaars, gitaar
Robin El-Hage, piano
Daniël Lehmann, contrabas
Valeria Mignaco, zang 

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Wibi Soerjadi

Wibi@TheMovies

Wibi Soerjadi is Nederlands meest succesvolle pianist en op Valentijdsdag komt hij naar Veluvine! Tijdens zijn concert staat filmmuziek centraal en zal Wibi pianomuziek vertolken uit verschillende én bekendste films. 

Vr
14 Feb
20:15
Klassiek,
Muziek

Ekaterina Levental

De Weg

De mezzosopraan en harpiste vertelt haar indrukwekkende migratieverhaal in een one-womanshow. Ekaterina speelt harp, zingt, danst en vertelt over haar afkomst. Prachtige muziek illustreert in dit soloconcert de emotionele kant van de vlucht. Een veelbewogen weg naar de toekomst.

Za
28 Mrt
20:00
Klassiek,
Muziek