Ga terug naar overzicht

Haal het doek maar op

Het allerbeste - 21.00 uur

Categorie: Muziek, Toneel
Datum: 30 SEP 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 21:00Prijs: € 29,00 incl. drankje

In januari 2020 ging in het DeLaMar Theater in Amsterdam de nieuwe origineel Nederlandse musical ‘Haal het doek maar op – van Appelscha tot Zierikzee’ in première. Een schets over Nederlandse artiesten op de schnabbeltour in de jaren zestig, zeventig en tachtig. Het spreekt voor zich dat nu in deze concertante versie de nummers het leeuwendeel vormen.

De musical werd door het publiek in het land hogelijk werd gewaardeerd en kreeg mooie recensies.

‘Een originele musical, met 42 evergreens’
– Het Parool –

‘Haal het doek maar op’ is de puur concertante versie, met tophits van: Armand, Peter Koelewijn, Ramses Shaffy, Ronnie Tober, Boudewijn de Groot, Willeke Alberti en Rob de Nijs.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Iris Hond

Home

Wegens het succes van de tour van dit voorjaar komt Iris terug naar de theaters met een reprise van Home. In deze voorstelling vertelt Iris bijzondere verhalen van anderen. Mensen met een uitzonderlijke thuissituatie, die elk op eigen wijze op zoek zijn naar geborgenheid.

Do
05 Nov
19:00
Klassiek,
Muziek

Joke de Kruijf en The All-Female Band

The Voice of Christmas - 19.00 uur

Joke de Kruijf gaat haar kerstverhaal middels favoriete songs vertellen. Een mooie en intieme avond, waarbij Joke het warme kerstgevoel met het publiek zal delen. Dat gevoel dat je met je dierbaren om je heen terugblikt op het afgelopen jaar.

Wo
23 Dec
19:00
Muziek