Ga terug naar overzicht

Hans & Grietje De Musical in Veluvine

Na een reeks betoverende sprookjesmusicals presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar tiende sprookje: Hans & Grietje De Musical. Op 4 november is de smakelijke familievoorstelling te zien in Veluvine in Nunspeet.

Het verhaal

Er was eens een arm houthakkersgezin. Vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans & Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen! Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat zij niet weten is dat Titus’ gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is. Is de gastvrijheid van het tovenaarsduo oprecht, of begint voor Hans & Grietje het avontuur nu pas echt?

Kom verkleed!

De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium.

Meet & Greet en Sprookjesafterparty

Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de bezoekers nog even lekker swingen tijdens de Sprookjesafterparty in de foyer van het theater. Een gezellig feestje voor het hele gezin!

Zaterdag 4 november is Hans en Grietje te zien in Veluvine. Bestel nu snel je kaarten via deze link.


Hans en Grietje kleurwedstrijd

Doe mee en win!

Doe mee met onze kleurwedstrijd en maak kans op 2 vrijkaarten voor Hans en Grietje de Musical (4+). Kleur de kleurplaat, vul je gegevens in en lever de kleurplaat voor donderdag 2 november in bij de receptie van Veluvine. De winnaar ontvangt vrijdag 3 november persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De kleurplaat kan je ophalen bij Veluvine of zelf thuis printen.

Ga terug naar overzicht