Ga terug naar overzicht

Hans & Grietje

de Musical (4+)

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 04 NOV 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 14:30Prijs: € 17,00

‘Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?’ Het eeuwenoude sprookje, over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos, is bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling! De rol van Grietje wordt vertolkt door Janouk Kelderman (presentatrice Keet! bij RTL Telekids). De populaire Van Hoorne karakters Titus en Fien staan garant voor hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen. Met een nieuw, suikerzoet decor, kostuums om van te smullen en uiteraard swingende meezingliedjes, is Hans & Grietje De Musical dé familievoorstelling die je niet mag missen!

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Inclusief Meet & Greet en lekker swingen tijdens de Sprookjes Afterparty.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Sinterklaas

Oh, kom er eens kijken...

Het is bijna 5 december: de verjaardag van Sinterklaas! En hij viert dat met zoveel mogelijk kinderen in Veluvine. Op woensdag 29 november komt Sint met al zijn Pieten naar ons theater met een ontzettend leuke voorstelling. Wat er gaat gebeuren blijft nog even een verrassing. Jij komt toch ook?

Wo
29 Nov
14:30
Jeugd/familie

Zelluf (3+)

Garage TDI

Lotte en Iris delen alles, vooral… hun verbeelding. En ze zijn eigenwijs. Dit leidt soms tot onhandige, maar ook grappige situaties. Zelluf is een interactieve dansvoorstelling en gaat over fantasie, samen spelen en samen delen.

Zo
10 Dec
14:30
Dans,
Jeugd/familie

Brandweerman Sam

Sam redt het circus (2+)

Brandweerman Sam is terug in het theater met de succesvolle familievoorstelling ‘Brandweerman Sam redt het Circus’! De show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin. Na afloop is er een Meet & Greet en ontvang je je eigen Junior Cadetten diploma.

Wo
03 Jan
14:30
Jeugd/familie