Ga terug naar overzicht

Happy End

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 26 OKT 2018Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,00, incl. drankje

Anne Laurent staat aan het hoofd van een groot bouwbedrijf, dat ze overneemt van haar dementerende vader. De rijke familie Laurent woont in een groot landhuis in Calais waarbij de achtergrond van de Europese vluchtelingencrisis constant voelbaar is. De generatiekloof en onderlinge spanningen zetten de verkrampte familiebanden op scherp.

Als Ève, de 13-jarige dochter van Anne’s broer Thomas, bij de familie komt wonen, worden de verkrampte familiebanden blootgelegd. Door de ogen van Ève zien we de hypocrisie en de geheimen van de schijnwereld die de familie voor zichzelf geschapen heeft.

Met: Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintiqnant en Mathieu Kassovitz
Regie: Michael Haneke
Genre: Drama
leeftijd: 9+
FR/DU/AT – 2017 – 107 min

Lees meer

Maak uw avondje uit compleet!

Kom voorafgaand een hapje eten in ons Theaterrestaurant De Fabriek, we serveren al een 3 gangen theaterdiner voor slechts € 23,95 p.p. Of boek ons borrelarrangement a € 3,75 p.p. We serveren in de pauze (of na de voorstelling) een borrelplank met heerlijk hapjes en zetten uw gewenste (pauze)drankje erbij klaar. U kunt het borrelarrangement direct meeboeken tijdens het bestellen van uw kaarten. Het theaterdiner kunt u ook direct meeboeken of reserveren via onderstaande button. < Meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht