Ga terug naar overzicht

Henk Poort

Ik ben mijn lied

Categorie: Muziek
Datum: 11 NOV 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 24,00

Een avond met Henk Poort in aria’s, verhalen en songs

Henk Poort is bij de één bekend als musicalacteur, bij de ander als operazanger. Eén ding staat vast: weinigen in de wereld maken de overstap van musicalsong naar opera-aria met zo’n gemak. Minder bekend is dat Henk Poort ook een boeiend verhalen-verteller is.

In Ik ben mijn lied zingt hij nummers uit zijn omvangrijke repertoire (musical, operette, opera en pop) en kruipt hij in de huid van kleurrijke personen uit zijn verleden. Hij vertelt van het leven in de Jordaan, waar de opera’s luidkeels werden meegezongen, laat ons kennismaken met de Jordaanse ‘omes’ die ongevraagd hun levenslessen aanboden en gunt het publiek een kijkje achter de schermen van de wereld van de musical en de opera. Ga zitten en geniet van zijn levenslied!

Inmiddels is de voorstelling in het Concertgebouw in première gegaan en stromen de lovende recensies binnen. De Theaterkrant **** geeft maar liefst vier sterren en quote bezoekers:

‘Authentieke voorstelling’
‘Een stap buiten zijn comfortzone, maar wel een heel geslaagde’
‘Vakmanschap en passie’
‘De Jordaan mag, nog altijd, trots op hem zijn’

Lees meer

Theaterrestaurant De Fabriek

Op alle theateravonden kunt u voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in ons speciale theaterrestaurant De Fabriek.
Of kom genieten van ons borrelarrangement: in de pauze, of wanneer er geen pauze is nadien, meteen aanschuiven aan uw eigen tafel met hapjes bij uw (pauze)drankje. Laat u verrassen en geniet…
Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button of 088-850 77 66.
Klik hier voor meer info & menu

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht