Ga terug naar overzicht

Herfstvakantie tip!

Festival voor de hele familie

Op zaterdag 14 oktober vanaf 9.30 uur genieten kinderen vanaf 3 jaar met de hele familie van vrolijke muzikanten, een heuse speeltuin, knutsel- en speelplekken om zelf te ontdekken en hele grappige, bijzondere en spannende theatervoorstellingen tijdens het Grote Broer-Zus Festival in Veluvine Nunspeet.

Een stoer, speels en spannend festival voor de hele familie voor kinderen van drie tot en met tien jaar. Met leuke voorstellingen in de Rabozaal en in de bibliotheek én een uitgebreid programma dat non-stop doorgaat in de Foyer. Een festival voor het hele gezin, dus ga vooral met je broer, zus, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje mee naar het theater!

Het programma op 14 oktober is als volgt:
Vanaf 09.30 uur zijn de deuren geopend en is de Speeltuin in de Foyer te bezoeken
10.15 uur Voorstelling De Dromeneter voor 6+ in de Rabozaal
10.30 uur Voorstelling Bere Boos voor 3+ in de Bibliotheek
12.00 uur Voorstelling Mannetjes met plannetjes voor de hele familie in de Rabozaal.
13.00 uur Einde Festival
De Speeltuin is de gehele ochtend tot 13:00 uur te bezoeken.

Het Grote Broer-Zus Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Noord Veluwe en Bibliotheek Noordwest Veluwe. Kaartjes voor het Grote Broer-Zus Festival kosten normaal € 5,00 per persoon. Vanaf deze week kun je met de prijssoort Aktiekaart en de code Broerzus elke 2e kaartje gratis ontvangen. Dus bestel nu snel je kaarten via deze link.

 


Naar de film in de herfstvakantie?

Uilenbal - Woensdag 18 oktober – 14.30 uur

Een feelgood familiefilm over vriendschap, dieren en avontuur in de natuur! Van de makers van Kikkerdril.

Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral die net is verhuisd. Ze wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi, de stoere en de verlegen Vito. Klik hier om kaarten te reserveren.

Ga terug naar overzicht