Ga terug naar overzicht

Herman Koch

GEANNULEERD

Categorie: Literair
Datum: 11 MRT 2020 
Tijdstip: 20:15Prijs: € 17,50 incl. drankje

De literaire avond is helaas geannuleerd. Mensen die reeds kaarten gekocht hebben, worden hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld.

Herman Koch, ook wel bekend als alleskunner. Hij is bekend als televisiemaker (Jiskefet), acteur (Voetbalvrouwen) én als internationaal schrijver. Met zijn boek ‘Het diner’ werd hij wereldberoemd. Nooit eerder stond een van origine Nederlandse roman zo hoog genoteerd in een Amerikaanse bestsellerlijst Vele bestellers volgden, zoals ‘Zomerhuis met zwembad’ en ‘De greppel’.

Koch houdt van mistgordijnen en vaagheden, als instrumenten waarmee hij spanning creëert. Dan zijn er nog de cliffhangers en nieuwe verhaallijnen die telkens weer worden opgeworpen; de onderhuidse spanning en typeringen van het milieu, in heldere taal en met onbetrouwbare perspectieven vanuit zijn hoofdpersonen. Koch beheerst het schrijverschap met superioriteit en u zult vanavond aan zijn lippen hangen.

Bent u lid van de Bibliotheek Noordwest Veluwe? Dan betaalt u € 15,00 entree i.p.v. € 17,50. 

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht