Ga terug naar overzicht

Het eerste applaus

De kop is eraf. Gisteren opende Tania Kross het theaterseizoen van Veluvine. En wat een fantastische avond was het!

Na 8 jaar is het nog steeds spannend en ben ik, als directeur van dit prachtige culturele centrum, toch een beetje zenuwachtig over hoe de eerste theateravond gaat verlopen. Maar gelukkig maakte dat gevoel gisteren al heel snel plaats voor welgemeende trots..... op alles en iedereen.

Natuurlijk trots op de adembenemende voorstelling van vakvrouw Tania. En daarbij mogen we de rest van de dansers, zangers en musici zeker niet vergeten te noemen. Het was prachtig!

Maar ook zo trots op ons publiek. In grote getalen aanwezig deze avond. Dat geeft vertrouwen, niets is mooier dan het seizoen starten met een uitverkochte zaal. Met Nunspeters die vooral roepen dat dit toch maar mooi in ons eigen dorp mogelijk is. En bezoekers van elders die vol bewondering en enthousiasme door ons pand lopen. Wat leeft cultuur in ons prachtige dorp en wat is het ook fijn dat vele bedrijven en instanties ons ondersteunen.

En trots op alle vrijwilligers die het weer mogelijk maken dat we u dit kunnen bieden. Na de zomerstop weer met frisse moed aan de gang. Van affiches ophangen in het dorp tot gasten ontvangen en helpen met de op- en afbouw. Zonder hen echt geen volwaardig theater.

En last but not least….trots op mijn collega’s, die samen als een geoliede machine met een hoop enthousiasme en gastvrijheid zorgen dat de voorbereiding én de avond vlekkeloos verloopt. Ze zijn nog veelzijdiger dan ons gebouw.

Chapeau, het eerste applaus is voor jullie allemaal!

Hannelore Leusink-Bosch
Directeur


Ga terug naar overzicht