Ga terug naar overzicht

Het Grote Broer-Zus Festival (3+)

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 14 OKT 2017Zaal: Foyer
Tijdstip: 09:30Prijs: € 5,00

Vrolijke muzikanten, een heuse speeltuin, knutsel- en speelplekken om zelf te ontdekken en hele grappige, bijzondere en spannende voorstellingen. Dat alles -en nog veel meer- mag je verwachten als je naar het Grote BroerZus Festival komt. Een festival voor het hele gezin, dus ga vooral met je broer, zus, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje mee naar het theater!

Bere Boos! (voor kleuters): Evy is boos. Heel erg boos. Ze is reuze giga mega bere boos! Zo boos dat ze straks misschien wel gaat ontploffen. Haar hoofd is rood. Haar oren gloeien en haar voeten stampen. Ze staat ook een beetje te grommen.

De Dromeneter (vanaf zes jaar): Een muzikale en beeldende voorstelling over broertjes met te veel fantasie en grote zussen die niet meer dromen.

Mannetjes met Plannetjes (hele familie): Een stoere, energieke en beeldende voorstelling over drie mannetjes, een kooi en een vogel. En heel veel plannetjes...

Met Up!sakeee, de waanzinnig inspirerende interactieve speeltuin in de Foyer!

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Hans & Grietje

de Musical (6+)

Dé familievoorstelling die je niet mag missen! Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos is bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling en zal nu opnieuw vele kinderharten en dat van hun (groot)ouders sneller doen kloppen.

Za
04 Nov
14:30
Jeugd/familie

Sinterklaas

Oh, kom er eens kijken...

Het is bijna 5 december: de verjaardag van Sinterklaas! En hij viert dat met zoveel mogelijk kinderen in Veluvine. Op woensdag 29 november komt Sint met al zijn Pieten naar ons theater met een ontzettend leuke voorstelling. Wat er gaat gebeuren blijft nog even een verrassing. Jij komt toch ook?

Wo
29 Nov
14:30
Jeugd/familie

Brandweerman Sam

Sam redt het circus (2+)

Brandweerman Sam is terug in het theater met de succesvolle familievoorstelling ‘Brandweerman Sam redt het Circus’! De show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin. Na afloop is er een Meet & Greet en ontvang je je eigen Junior Cadetten diploma.

Wo
03 Jan
14:30
Jeugd/familie