Ga terug naar overzicht

Het Grote Broer-Zus Festival (3+)

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 14 OKT 2017Zaal: Foyer
Tijdstip: 09:30Prijs: € 5,00

Vrolijke muzikanten, een heuse speeltuin, knutsel- en speelplekken om zelf te ontdekken en hele grappige, bijzondere en spannende voorstellingen. Dat alles -en nog veel meer- mag je verwachten als je naar het Grote BroerZus Festival komt. Een festival voor het hele gezin, dus neem vooral je broer, zus, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje mee naar het theater!

Bere Boos! (voor kleuters): Evy is boos. Heel erg boos. Ze is reuze giga mega bere boos! Waarom Evy zo boos is, dat weet ze niet. Ze kan het zich niet meer herinneren. Maar ze is het wel. Dat weet ze zeker! ‘Bere Boos!’ is een grappige, interactieve voorstelling over boos zijn, over weglopen, thuiskomen en zelf de wereld ontdekken.

De Dromeneter (vanaf zes jaar): Muna is de grote zus van Feder. Feder durft niet te slapen. Hij is bang voor akelige dromen. Hij heeft ook zoveel fantasie. Zijn grote zus gelooft niet in die onzin. Ze gaat op zoek naar een oplossing. Een slaaplied helpt niet. Een kopje warme thee ook niet. Misschien weet de buurman raad?

Mannetjes met Plannetjes (hele familie): De mannetjes zijn op weg. Ze zijn onderweg naar hun favoriete plek in het bos. In hun armen hebben ze takken, planken, touw, dekens. Ze gaan namelijk een hut bouwen! Tenminste, dat denken ze… Een stoere, energieke en beeldende voorstelling over drie mannetjes, een kooi en een vogel. En heel veel plannetjes!

Met een waanzinnig inspirerende interactieve speeltuin in de Foyer!

Programma:
- Vanaf 09.30 uur zijn de deuren geopend en is de Speeltuin in de Foyer te bezoeken
- 10.15 uur Voorstelling De Dromeneter voor 6+ in de Rabozaal
- 10.30 uur Voorstelling Bere Boos voor 3+ in de Bibliotheek
- 12.00 uur Voorstelling Mannetjes met plannetjes voor de hele familie in de Rabozaal.
- 13.00 uur Einde Festival
De Speeltuin is de gehele ochtend tot 13:00 uur te bezoeken.

Lees meer
Ga terug naar overzicht