Ga terug naar overzicht

Homecoming (1945)

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 10 MEI 2019 
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,25 incl. drankje

Terwijl de inwoners van een Hongaars provinciedorpje zich voorbereiden op een huwelijk, arriveren een orthodox-joodse vader en zoon in het plaatselijke stationnetje. Ze huren een paardenkar waarin ze zwijgzaam twee houten kratten laten vervoeren. Er ontstaat onrust. Wat bevindt zich in de kisten en wat is het doel van de vader en zoon? De dorpsbewoners gaan gebukt onder een collectief schuldbesef en door hun komst komen donkere geheimen en herinneringen bovendrijven. Het dorp raakt in paniek en begint maatregelen te nemen..

Geregisseerd door: Ferenc Török 
Hoofdrollen: Péter Rudolf, Bence Tasnádi en Tamás Szabó Kimmel

Jaar: 2017 
Genre: Drama 
Duur: 94 min. 
Land: Hongarije 

 

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Du Forsvinder

Filmhuis

De gerespecteerde schooldirecteur Frederik wordt gearresteerd en beschuldigd van miljoenenfraude. Het blijkt echter dat hij al drie jaar een hersentumor heeft, die zijn persoonlijkheid heeft veranderd. Zijn vrouw Mia probeert hem daarom, met de hulp van advocaat Bernard, vrij te pleiten en zo haar gezin te redden.

Vr
17 Mei
20:00
Film

Figlia Mia

Filmhuis

Het rustige leven van Tina en haar moeder Vittoria op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica haar biologische moeder is. Ze wordt verscheurd door haar liefde voor haar twee moeders. Een verhaal over onvolmaakt moederschap en onlosmakelijke banden..

Vr
24 Mei
20:00
Film