Ga terug naar overzicht

Ibérica de Danza

Figaro, Barbier van Sevilla (Try-out)

Categorie: Dans
Datum: 06 NOV 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 26,00 incl. drankje

Naar aanleiding van het 25-jarig jubileum van Ibérica de Danza vond in maart 2019 in Madrid de première plaats van deze uitbundige productie, die het gezelschap in haar meest uiteenlopende Spaanse dansstijlen laat zien.

Het internationaal geroemde Ibérica de Danza neemt u mee naar het Wenen, Sevilla en Madrid van vroeger. Een smeltkroes aan verschillende dansstijlen, variërend van de Commedia del Arte tot alle elementen en kenmerken uit de Spaanse dans.

In deze herbewerking van het origineel van Beaumarchais’ ‘Figaro’ is het centrale thema de bespotting van de gevestigde moraal. De choreografieën zetten de muziek op bijzondere wijze kracht bij en de imposante geprojecteerde beelden maken de voorstelling compleet. Ibérica de Danza neemt u mee van elegante komedie naar een kleurrijke wereld vol dans en emoties.

Een inleiding voor deze voorstelling is bij te boeken tijdens de kaartverkoop.

 

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

De Notenkraker

Kiev Ballet (vanaf 7+)

Het nog jonge Kiev Ballet bezoekt ons land jaarlijks voor enthousiaste, goedgevulde zalen. Zij hebben de Notenkraker is in een modern jasje gestoken. De prachtige kostuums, het magische decor en de geweldige dansers zorgen ervoor dat je je in een echte sprookjeswereld bevindt. 

Vr
13 Dec
19:00
Dans

Ekaterina Levental

De Weg

De mezzosopraan en harpiste vertelt haar indrukwekkende migratieverhaal in een one-womanshow. Ekaterina speelt harp, zingt, danst en vertelt over haar afkomst. Prachtige muziek illustreert in dit soloconcert de emotionele kant van de vlucht. Een veelbewogen weg naar de toekomst.

Za
28 Mrt
20:00
Klassiek,
Muziek