Ga terug naar overzicht

IDance (matinee)

Dreams

Categorie: Dans, Te gast
Datum: 08 DEC 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 15:30Prijs: € 11,00, incl. drankje

Welkom bij weer een spetterende dansvoorstelling van IDance Nunspeet. Al voor het vierde jaar op rij geven we op dit jaar op zaterdag 8 december, weer 2 spectaculaire shows!

Onze dansers nemen je mee naar 'Dreams'. Immers is het altijd goed om dromen te hebben, en heel soms worden ze werkelijkheid. Bijna 200 dansers in de leeftijd van 1,5 tot 80 jaar! Dit wordt echt een show met plezier voor jong en oud!

Let op:
• de ouder/kind dansgroep danst alleen in de middag (niet de avond)
• de 3-4 jarigen alleen in de avond (niet de middag)

Elk jaar hebben we een goed doel waar we voor dansen en dit jaar is dat: 'Make a Wish'. Wij hebben misschien wel 100 dromen en een ziek kind maar 1! Laten we deze kinderen een geweldige 'wens' dag bezorgen!

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Kruistocht in Spijkerbroek

Nat. Jeugd Musical Theater

Beleef het tijdloze avontuur van Kruistocht in Spijkerbroek als familiemusical! Naar het beroemde boek van Thea Beckman, voor iedereen vanaf 7 jaar. Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, bekend van Oorlogswinter en Peter Pan.

Vr
22 Feb
19:00
Jeugd/familie

Swan Lake

The Royal Moscow Ballet

The Royal Moscow Ballet brengt een inspirerende versie van Swan Lake, het Zwanenmeer. Swan Lake is gebaseerd op de magische en mystieke uitvoering van Tsjaikovski. Het is een onweerstaanbare combinatie van drama en tragedie afgezet tegen de strijd tussen goed en kwaad.

Za
16 Mrt
19:00
Dans