Ga terug naar overzicht

Cabaretduo Yentl en de Boer tegelijkertijd in verwachting

Yentl Schieman en Christine de Boer van het muzikaal-absurdistische cabaretduo Yentl en De Boer zijn beiden in verwachting. Dat maakte het tweetal afgelopen vrijdag bekend via Instagram. Het toeval wil dat de cabaretières slechts een paar dagen na elkaar zijn uitgerekend. Eerder dit jaar kondigden ze hun nieuwe voorstelling Lacrimosa aan. Deze zal worden verplaatst naar het volgende theaterseizoen.

Lacrimosa
De geplande tournee van de voorstelling Lacrimosa is door impresariaat Bos Theaterproducties in z’n geheel omgeboekt naar seizoen 2020-2021. ‘We zijn heel trots en blij dat we dit nieuws met jullie kunnen delen, maar het heeft natuurlijk wel consequenties voor onze plannen de komende tijd’ schrijven de dames. ‘Iedereen die al een kaartje heeft gekocht wordt deze zomer, of anders uiterlijk in september, benaderd door het theater met een nieuwe datum’. De aangepaste speellijst is vanaf vandaag al te vinden op www.yentlendeboer.nl.

Veluvine
Dit houdt in dat de geplande voorstelling in Veluvine op donderdag 28 november 2019 wordt verplaatst naar donderdag 12 november 2020. De reeds gekochte kaarten voor de voorstelling van 28 november 2019 blijven geldig voor de voorstelling in 2020 (restitutie is mogelijk). Via een servicemail brengen wij alle kaarthouders op de hoogte.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze mail dan wel de verplaatsing van de voorstelling dan horen wij dit graag via receptie@veluvinenunspeet.nl of telefonisch via 0341-442000.


Ga terug naar overzicht