Ga terug naar overzicht

Jandino Asporaat

Keihard

Categorie: Cabaret
Datum: 08 FEB 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 27,00

Als er iemand in de showbusiness keihard gaat, dan is het Jandino wel. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel, je komt en je gaat. Daartussen moet je lachen, het liefst keihard! Precies dat gaat hij verzorgen in zijn 6e soloshow!

Hij brengt een hilarische show met typetjes, stand up comedy, zang en dans. Deze tour sluit hij spectaculair af in de Kuip – in vergelijking is de Rabozaal van Veluvine zalig intiem... Heeft iemand dat ooit gedaan? Nee! Maar als iemand het kan, dan is het Jandino wel. Waarom? Hij gaat gewoon keihard!

Jandino Asporaat is geboren in Willemstad, Curaçao en groeide op in Buena Vista. Op zijn elfde pakte hij zijn koffers en verruilde hij het warme Curaçao voor het bruisende Rotterdam. De carrière van deze warmbloedige cabaretier gaat als een speer. In 2005 won hij de persoonlijkheidsprijs tijdens het cabaretfestival ‘Cameretten’.

www.jandino.nl

 

Lees meer

Theaterrestaurant De Fabriek

Op alle theateravonden kunt u voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in ons speciale theaterrestaurant De Fabriek.
Of kom genieten van ons borrelarrangement: in de pauze, of wanneer er geen pauze is nadien, meteen aanschuiven aan uw eigen tafel met hapjes bij uw (pauze)drankje. Laat u verrassen en geniet…
Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button of 0341 - 442000.
Klik hier voor meer info & menu

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht