Ga terug naar overzicht

Joke de Kruijf

The Voice of Christmas - 19:00

Categorie: Muziek
Datum: 23 DEC 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 19:00Prijs: € 25,00 incl. drankje

In verband met de nieuwe Corona maatregelen die tot en met 19 januari 2021 gelden, kan deze voorstelling helaas niet doorgaan. Iedereen die kaartjes heeft gereserveerd, ontvangt binnen enkele dagen van ons een mail met meer informatie.

‘It’s the Most Wonderful Time of the Year’, ‘Jingle Bell Rock’ en ‘Have Yourself a Merry Little Christmas’. Mariah Carey, Billy Idol en Judy Garland zijn drie willekeurige namen die thuishoren in de lange rij artiesten met kerstliedjes op hun repertoire.

Joke de Kruijf gaat in ‘The Voice of Christmas’ haar kerstverhaal middels favoriete songs vertellen. De uptempo songs worden afgewisseld met prachtige ballads in een sfeervol verlicht decor. Een mooie en intieme avond, waarbij Joke het warme kerstgevoel met het publiek zal delen. Dat gevoel dat je met je dierbaren om je heen terugblikt op het afgelopen jaar.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

3JS

Heroes of Music Unplugged - 19.00 uur

Na het succes van de Heroes of Music tour van 2018 en met het oog op de anderhalve-meter-regels, hebben de 3JS besloten hun programma voor 2021 om te gooien.Met een akoestische band zullen ze met een nieuwe Heroes Of Music Unplugged show door het land trekken.

Za
03 Jul
19:00
Muziek