Ga terug naar overzicht

Jon van Eerd

Harrie en Eva (try-out)

Categorie: Toneel
Datum: 18 OKT 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 29,00

Onbetaalbaar grappige paradijselijke komedie

Op de zevende dag was er rust. Totdat... Harrie het Paradijs binnenwandelde!

En ja hoor, Harrie Vermeulen is weer terug! Opnieuw met een dolgekke en uniek grappige komedie. Als vanouds neemt Harrie met zijn onbesuisde en razende manier van doen, steeds maar weer de verkeerde beslissingen. Te midden van dartelende vlinders, gracieus kleurende bloemen en kabbelende watervalletjes maakt Harrie er weer een kolossale chaos van. Bovendien heeft hij een flinke snoepverslaving en lijken de vijgenbladeren te klein, hetgeen zijn potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede komt.

‘Harrie & Eva’ is een onbetaalbaar grappige paradijselijke komedie van de hand van Jon van Eerd in de traditie van Harrie Vermeulen.

www.harrievermeulen.nl

 

Lees meer

Theaterrestaurant De Fabriek

Op alle theateravonden kunt u voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in ons speciale theaterrestaurant De Fabriek.
Of kom genieten van ons borrelarrangement: in de pauze, of wanneer er geen pauze is nadien, meteen aanschuiven aan uw eigen tafel met hapjes bij uw (pauze)drankje. Laat u verrassen en geniet…
Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button of 088-850 77 66.
Klik hier voor meer info & menu

 

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

Ik reserveer voor *
captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Van der Laan & Woe

Pesetas (try-out)

Dit virtuoze cabaretduo is -na een jaar in het tv-programma De Kwis- nu weer terug in het theater. Scènes, muzikale acts en een absurd hoge grapdichtheid; eeuwig zonde om dit te missen. "Wilt men naer ietsch mietersch toe, kiesch voor Van der Laan en Woe"

Vr
20 Okt
20:15
Cabaret

Nasrdin Dchar

DAD

DAD is een avond met de energie van een aanstaande vader. Die het ene moment in de wolken is en het volgende doodsbang voor de wereld. DAD is een voorstelling over vaderschap, generaties, emigratie. Over toen, nu en straks. Over angst. Over liefde!

Vr
27 Okt
20:15
Toneel

René van Meurs

Ik beloof niks (try-out)

René heeft weer van alles meegemaakt waar hij jullie graag over vertelt. Mooie verhalen, rake grappen en flink tempo, maar hij belooft niks. Dat ligt ook een beetje aan jullie. Je maakt zo’n avond tenslotte samen. Hoog tijd om elkaar echt te leren kennen.

Do
16 Nov
20:15
Cabaret