Ga terug naar overzicht

Jullie applaus is onze bonus!

In de afgelopen 10 jaar hadden we nooit kunnen bedenken dat wij door een pandemie in maart 2020 onze deuren moesten sluiten. Dé ontmoetingsplek van Nunspeet waar kinderen naar muziek- en dansles gaan, ouderen iedere ochtend kwamen om te biljarten en waar velen cursussen en trainingen volgden. Dit is nog maar een kleine greep uit waarom Veluvine “Dé ontmoetingsplek van Nunspeet” wordt genoemd.

Wat missen wij het applaus in onze Rabo- en Nestlézaal, wat tot ver in ons gebouw te horen was. Applaus die velen onder ons nu moeten missen. Denk hierbij aan alle kinderen die zich hadden verheugd op hun groep 8 musical. Denk hierbij aan alle leerlingen van het Nuborgh College Veluvine die na jaren van hard werken hun diploma in ontvangst mochten nemen in de Rabozaal. Denk hierbij aan de leerlingen van muziek- en dansscholen die vol trots hadden willen laten zien en horen wat zij het afgelopen jaar hadden geleerd. Denk hierbij ook aan onze artiesten die zich hadden verheugd op jullie komst. Ook zij missen het applaus. 

In de week voorafgaand aan 20 mei geeft het kabinet meer duidelijkheid over het opheffen of verlengen van de beperkende maatregelen. Wat gaat dit betekenen voor "Dé ontmoetingsplek van Nunspeet"? Gaan we naar de 1,5 meterregeling?

Het applaus zal zeker weer gaan klinken in Veluvine! Wanneer? Dat is nog even de vraag.


Ga terug naar overzicht