Ga terug naar overzicht

Jumbo Filmweken in Veluvine

Tweede filmkaartje halve prijs

Op woensdag 1 maart gaan de Jumbo Filmweken van start! De Jumbo Filmweken zijn een gezamenlijke actie van Jumbo Nunspeet en Veluvine, bedoeld om cultuur in de regio een impuls te geven. Bij iedere besteding vanaf €15,- bij Jumbo Nunspeet ontvangt de klant een waardebon, waarmee men het tweede filmkaartje (voor dezelfde film) voor de helft van de prijs krijgt. De bonnen worden uitgedeeld tot en met dinsdag 4 april 2017. De waardebon is het gehele filmseizoen geldig (tot 1 juni 2017) en kan enkel aan de kassa van Veluvine worden verzilverd.

De volledige programmering tot en met mei is terug te vinden op www.veluvinenunspeet.nl. De woensdagavond- en vrijdagfilms beginnen om 20.00 uur en kosten normaal € 9,00 per kaartje inclusief een pauzedrankje.

Kinderfilms
Op de woensdagmiddag worden er speciale kinderfilms vertoond. Een uur voorafgaand aan de kinderfilm hebben we gratis KidsFoyer, met leuke activiteiten voor de jonge bezoekers! Kinderfilms beginnen om 14.30 uur en kosten €6,00 mét een glas ranja en iets lekkers.


Zin in een voordelig avondje uit? Ga naar www.veluvinenunspeet.nl voor de volledige filmprogrammering. We zien u graag bij Jumbo Nunspeet én Veluvine!

 


Ga terug naar overzicht