Ga terug naar overzicht

Just Like Our Parents

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 30 MRT 2018Zaal: Nestlèzaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,00

Rosa is bezig met de wensen van haar familie. Ze vergeet daardoor vaak om aan zichzelf te denken. Haar carrière als toneelschrijver heeft ze op een lager pitje gezet. Als kind van idealistische ouders en moeder van twee jonge meiden zit ze gevangen tussen de verwachtingen van twee generaties. Ook haar man biedt weinig steun: hij is regelmatig weg voor werk en houdt zich nauwelijks bezig met de opvoeding van hun dochters. Wanneer Rosa’s moeder haar met een schokkende mededeling overvalt, besluit ze dat het tijd wordt om de regie over haar eigen leven te herpakkenMet: Marie Leuenberger en Maximilian Simonischek

Met Just Like Our Parents schetst de Braziliaanse filmmaakster Laís Bodanzky een ontroerend familieportret. De film ging in wereldpremière op het Berlin International Film Festival van 2017, waar het een nominatie voor een Panorama Audience Award en voor een Teddy Award in de wacht sleepte. Op het Paris Brazilian Film Festival van 2017 won de film de Audience Award voor Beste Film.

Met: Maria Ribeiro, Felipe Rocha en Paulo Vilhena
Regie: Laís Bodanzky
Genre: Drama
Leeftijd: AL
BR - 2017 - 102 min

 

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Bella Italia

Leonie Meijer, Marijn Brouwers e.a.

De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de Italiaanse keuken. Hoogste tijd dus voor een verrassingsmenu met de lekkerste Italiaanse topsongs van Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli en vele anderen. Benvenuto!

Vr
30 Mrt
20:15
Muziek

Sage Femme

Filmhuis

Claire is de eerlijkheid zelve. Als vroedvrouw heeft ze haar hele leven gewijd aan anderen. Naast de onzekerheid over haar werk wordt haar leven nog meer overhoop gehaald door de plotselinge terugkeer van Béatrice, de voormalige maîtresse van Claire's overleden vader.

Vr
13 Apr
20:00
Film