Ga terug naar overzicht

Kaartverkoop is gestart!

Seizoen '18/'19 Veluvine

Op vrijdag 11 mei nam Jörgen Raymann, als laatste artiest van het theaterseizoen ‘17-‘18, het eerste exemplaar van de nieuwe programmabrochure van seizoen 2018-2019 in ontvangst.
Directeur Hannelore Leusink-Bosch reikte de brochure aan Jörgen uit en sneed samen met hem een grote taart aan. Met het aansnijden van de taart werd tevens het startsein gegeven van de kaartverkoop, zowel aan de kassa als online.


Veluvine Ambassadeurs weer op pad
Tussen 12 en 18 mei worden de nieuwe programmabrochures Huis-aan-Huis in de gemeente Nunspeet verspreid door onze Veluvine Ambassadeurs. Ook zullen de programmabrochures op diverse andere locaties, zoals campings, hotels en diverse winkels in Nunspeet en omstreken te vinden zijn. Veluvine stelt een interactieve digitale pdf van de programmabrochure beschikbaar. Deze wordt verstuurd via de mail en staat op de homepage van www.veluvinenunspeet.nl

Woon je niet in gemeente Nunspeet, maar wil je wel een papieren versie van de programmabrochure ontvangen? Stuur dan een mail naar receptie@veluvinenunspeet.nl met je adres en wij regelen de rest.


Nieuw theaterseizoen; bekende en nieuwe namen
Het nieuwe theaterseizoen bestaat uit een gevarieerd aanbod vol herkenning, nieuwe namen, ruimte voor aanstormend talent, véél voor de jeugd, lokale helden en special events!
Zo zien we Richard Groenendijk weer op het podium en komt Sara Kroos voor het eerst naar Nunspeet. Het Jazzorchestra of the Concertgebouw komt samen met Fay Claassen een verrassende avond muziek verzorgen en ook komt er een unieke tribute gebaseerd op het leven en succes van Freddie Mercury & Queen.

Ook Jörgen Raymann komt volgend jaar terug, niet in een one-man-show, maar met een speciaal muzikaal theaterspektakel rondom Wubbo Ockels.


Kaartverkoop
Kaarten voor het nieuwe culturele seizoen zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa, geopend op werkdagen tussen 9 en 17 uur en 24/7 online via www.veluvinenunspeet.nl.


Ga terug naar overzicht