Ga terug naar overzicht

Kaartverkoop seizoen 19/20 gestart!

Op dinsdagavond 14 mei kwamen een hoop collega’s en vrijwilligers van Veluvine bijeen om samen de zojuist bezorgde programmaboekjes uit te pakken en zo het startsein te geven voor kaartverkoop van het nieuwe seizoen 2019-2020.

Vanaf 15 mei worden de nieuwe programmaboekjes door de Veluvine Ambassadeurs huis-aan-huis verspreid in de woonplaatsen Nunspeet, Vierhouten, Hulshorst en Doornspijk. Ook zullen de boekjes op diverse centrale verspreidingspunten, zoals VVV, campings, hotels en diverse winkels in Nunspeet en omstreken te vinden zijn.

Het nieuwe theaterseizoen bestaat uit een gevarieerd aanbod vol herkenning, aanstormend talent, lokale helden, véél voor de jeugd en bijzonder internationaal aanbod.
Zo zien we Pieter Derks en Yentl en De Boer weer op het podium en komt Karin Bloemen voor het eerst naar Nunspeet. Het Kiev Ballet en het Ierse Anúna brengen sfeer in de decembermaand en met de toneelstukken ‘De Aanslag’ en ‘Vijand van het Volk’ heeft Veluvine ook in dit genre een sterk aanbod.
Muziek is altijd een enorme trekker in Nunspeet en met namen als Charly Luske, Van Dik Hout en tribute bands ter ere van CCR, The Beatles en Queen staat de zaal zeker weer op z’n kop.

René van Meurs siert dit jaar de cover, ook hij komt terug naar Veluvine. Van aanstormend talent in sneltreinvaart doorgegroeid naar veelgevraagde cabaretier. Wees er snel bij, in de voorverkoop zijn al vele zalen uitverkocht!

Kaarten voor het nieuwe culturele seizoen zijn vanaf nu online verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl en bij de theaterkassa, geopend op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.


Ga terug naar overzicht