Ga terug naar overzicht

Kaatje Kopstand & Sinterklaas - Alles is anders

Filmhuis

Categorie: Film, Jeugd/familie
Datum: 28 NOV 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 13:00Prijs: € 2,-

Sinterklaas schudt zijn hoofd, hij weet het even niet meer. Door het virus zijn veel pieten ziek. Daarom vragen Pedro en Bossebol in een televisieprogramma om hulp. Juf Netjes vindt tijdens het opruimen van de boekenkast een oud en geheimzinnig document. De Pieten kunnen het niet lezen, maar Sinterklaas gelukkig wel. Er is iets met goud, medicijnen, twee kisten én twee sleutels. Kaatje Kopstand moet in ieder geval zo snel mogelijk met de kist en het medicijn naar Nederland komen. Zijn ze nog wel op tijd?

Deze actuele film is een speciale uitgave van Zorgstichting Aveleijn met een hele bijzondere cast; cliënten, medewerkers en vrijwilligers van Aveleijn!

2020 | 55 min | Nederlands

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elk mens heeft eigen talenten, telt mee en kan op zijn of haar manier een bijdragen leveren. Samenwerken en oplossingen bedenken zijn de onderliggende gedachten achter de film. Daarom is de film – zowel voor als achter de schermen – ook tot stand gekomen met medewerking van mensen met een beperking.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Peppa Pig Live!

Schoolreisje naar het strand (2+) - 14.00 UUR

Beleef het leukste dagje uit met Peppa Pig in de spetterende familievoorstelling: ‘Schoolreisje naar het Strand’. Compleet met nieuwe liedjes, swingende dansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen!

Za
16 Okt
14:00
Jeugd/familie