Ga terug naar overzicht

Kamerbreed

Ingmar Heytze & Johan Borger

Categorie: Literair, Te gast
Datum: 30 JAN 2020Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 20:15Prijs: €17,50, bibliotheekleden € 15,-, <18 jr 10,-, (incl. drankje)

Gitarist, componist en zanger Johan Borger en dichter Ingmar Heytze leerden elkaar kennen in de winter van 2010. Uit hun gedeelde liefde voor o.a. de lapsteel, Americana en vintage gitaren ontstond een opmerkelijke vriendschap – een klein universum vol muziek, poëzie en de zoektocht naar kwaliteit, die de heren inmiddels door Nederland en omstreken voerde. 

Zo ook naar Veluvine in Nunspeet, voor de première van Kamerbreed, een serie van intieme concerten vol liedjes, instrumentale nummers, verhalen en gedichten.

Kamerbreed is het verslag van een doorlopend, aanstekelijk gesprek tussen vrienden uit verschillende werelden. Heytze is een van de meest muzikale dichters van Nederland, Borger is een van de meest poëtische gitaristen. Kamerbreed is een roadtrip voor de geest, een intieme voorstelling over aandachtig leven en de zoektocht naar de betekenis van het begrip kwaliteit – en, dat vooral, een ontmoeting van muziek en literatuur op het hoogste niveau. Stap in de bromance en laat u vervoeren!

Deze voorstelling wordt tijdens de landelijke poëzieweek georganiseerd door Stichting Muurgedichten Nunspeet, i.s.m. Bibliotheek Noordwest Veluwe en Veluvine Nunspeet.

Foto: Anne Olsen

Lees meer

Maak uw avondje uit compleet!

Kom voorafgaand een hapje eten in ons Theaterrestaurant De Fabriek, we serveren al een 3 gangen theaterdiner voor slechts € 24,95 p.p. Of boek ons borrelarrangement a € 3,95 p.p. We serveren in de pauze (of na de voorstelling) een borrelplank met heerlijk hapjes en zetten uw gewenste (pauze)drankje erbij klaar. U kunt het borrelarrangement direct meeboeken tijdens het bestellen van uw kaarten. Het theaterdiner kunt u ook direct meeboeken of reserveren via onderstaande button.Meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Herman Koch

Lezing

Herman Koch werd wereldberoemd met zijn boek ‘Het diner’. Nooit eerder stond een van origine Nederlandse roman zo hoog genoteerd in een Amerikaanse bestsellerlijst. Koch beheerst het schrijverschap met superioriteit en u zult vanavond aan zijn lippen hangen.

Wo
11 Mrt
20:15
Literair

Gare de Lyon

Jette van der Meij & Bartho Braat

Een nieuw Nederlands stuk over de kracht van een verloren liefde die zich na dertig jaar opnieuw doet gelden. Sta stil bij onvoorstelbare ontdekkingen en geniet van de kracht van verloren liefde. Ga mee naar Gare de Lyon, Parijs 1942. 

Vr
17 Apr
20:15
Toneel