Ga terug naar overzicht

Kamerbreed

Ingmar Heytze & Johan Borger

Categorie: Literair, Te gast
Datum: 30 JAN 2020Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 20:15Prijs: €17,50, bibliotheekleden € 15,-, <18 jr 10,-, (incl. drankje)

Gitarist, componist en zanger Johan Borger en dichter Ingmar Heytze leerden elkaar kennen in de winter van 2010. Uit hun gedeelde liefde voor o.a. de lapsteel, Americana en vintage gitaren ontstond een opmerkelijke vriendschap – een klein universum vol muziek, poëzie en de zoektocht naar kwaliteit, die de heren inmiddels door Nederland en omstreken voerde. 

Zo ook naar Veluvine in Nunspeet, voor de première van Kamerbreed, een serie van intieme concerten vol liedjes, instrumentale nummers, verhalen en gedichten.

Kamerbreed is het verslag van een doorlopend, aanstekelijk gesprek tussen vrienden uit verschillende werelden. Heytze is een van de meest muzikale dichters van Nederland, Borger is een van de meest poëtische gitaristen. Kamerbreed is een roadtrip voor de geest, een intieme voorstelling over aandachtig leven en de zoektocht naar de betekenis van het begrip kwaliteit – en, dat vooral, een ontmoeting van muziek en literatuur op het hoogste niveau. Stap in de bromance en laat u vervoeren!

Deze voorstelling wordt tijdens de landelijke poëzieweek georganiseerd door Stichting Muurgedichten Nunspeet, i.s.m. Bibliotheek Noordwest Veluwe en Veluvine Nunspeet.

Foto: Anne Olsen

Lees meer

Maak uw avondje uit compleet!

 

Geniet voorafgaand aan deze voorstelling van een speciale Literaire Dagschotel in theaterrestaurant De Fabriek voor slechts € 17,50 per persoon. Laat u verrassen en geniet! U kunt reserveren via onderstaande reserveerknop of telefonisch via 0341-442000.   

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht