Ga terug naar overzicht

De Pianoshow.nl

Kevin Siebelink Speelt Thuis

Categorie: Muziek
Datum: 21 AUG 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 15,00

Eindelijk, we mogen weer! Deze avond neemt Kevin, samen met zijn vleugel, je mee op een muzikale reis door zijn ‘all time favourite songs’. Daarnaast zal hij ook nog niet eerder gespeelde nummers uit zijn eigen repertoire aansnijden. Natuurlijk blijft er ruimte over voor verzoeknummers vanuit het publiek om de avond compleet te maken. Zorg dat je erbij bent!

Lees meer

ZomerBries

VIP Muziekmaand

Kom binnen en vind verfrissing in het theater. Een muzikale bries in augustus, voor jong en oud! Let op, tijdens ZomerBries vinden voorstellingen plaats in een intieme setting van 60 zitplaatsen. Bestel dus snel je kaartjes!

Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Fijn zo

Stephanie Struijk

Met haar nieuwe album ‘Fijn zo’ dat eind augustus verwacht wordt, slaat Stephanie weer een nieuw hoofdstuk open in het Nederlands. Fijn zo wordt een voorstelling met liedjes die de tijd misschien heel even stil doen staan.

Vr
14 Aug
20:15
Muziek

Charlotte Houberg en Heleen Vegter

Sole e Amore

Charlotte Houberg, sopraan & Heleen Vegter, pianiste brengen een zomers liedprogramma Sole e Amore om nog even terug te denken aan de vakantie. Laat u meevoeren op vrolijke Spaanse, Italiaanse en Franse klanken.

Vr
28 Aug
20:15
Muziek