Ga terug naar overzicht

Kick-off van de workshopcarrousel start in Veluvine

De workshopcarrousel voor vrijwilligers uit de gemeente Nunspeet start dit jaar met een kick-off in theater Veluvine! Deze kick-off avond vindt plaats op maandag 25 maart om 19.30 uur in de Rabozaal.

Theatergezelschap ‘Liever veul bloemen’ neemt je mee naar situaties waarin we allemaal kunnen belanden. Je wordt aan het denken gezet over situaties die je in je vrijwilligerswerk of in je eigen leven kunt tegenkomen. Bijvoorbeeld eenzaamheid, verward gedrag, huiselijk geweld of dementie. Signalering staat hierbij centraal: hoe herken je het en wat doe je als je dit signaleert?  

Tijdens de kick-off krijg je een goede indruk van de inhoud van alle workshops, die later dit jaar gegeven worden. Je kunt tijdens de avond ook vragen stellen aan deskundigen en natuurlijk kun je je alvast inschrijven voor de workshop(s) die jij wilt volgen.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom op 25 maart om 19.30 uur. Je hoeft je voor de kick-off niet aan te melden en je bent niet verplicht je in te schrijven voor een workshop.

De workshopcarrousel nieuwe stijl is een initiatief van de welzijnsorganisaties behorende bij het Informele Zorg Overleg Nunspeet (IZON), tezamen met Bibliotheek Noordwest Veluwe. Voor meer informatie: Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet: T. 0341-442020.


Ga terug naar overzicht