Ga terug naar overzicht

De Notenkraker

Kiev Ballet (Vanaf 7+)

Categorie: Dans
Datum: 13 DEC 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 19:00Prijs: € 29,50 / < 18 jr € 22,50

Het nog jonge Kiev Ballet bezoekt ons land jaarlijks voor enthousiaste, goedgevulde zalen. Zij hebben de Notenkraker is in een modern jasje gestoken. De prachtige kostuums, het magische decor en de geweldige dansers zorgen ervoor dat je je in een echte sprookjeswereld bevindt. Dé ultieme kerstvoorstelling voor de hele familie.

Het is kerstavond en Klara krijgt een bijzonder cadeau. Een pop die noten kan kraken. Dan komt haar Notenkraker tot leven. Hij neemt haar mee in een avontuurlijke reis rond de wereld. Maar rond middernacht veranderen haar ouders, meneer en mevrouw Stahlblauw, in de Muizenkoning en Muizenkoningin! In dit wereldsprookje blijkt alles anders dan verwacht.

Overal houden jong en oud van dit jonge gezelschap blijkens staande ovaties en lovende kritieken. Poklitaru is een van de grootste moderne choreografen buiten West-Europa die laat zien dat er naast perfecte klassiekers ook hoogwaardige moderne dans bestaat van internationale klasse in steden als Kiev. Een betoverend ballet voor alle leeftijden (vanaf 7+) in twee bedrijven. 

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Ibérica de Danza

Figaro, Barbier van Sevilla (Try-out)

Het internationaal geroemde Ibérica de Danza neemt u mee naar het Wenen, Sevilla en Madrid van vroeger. Een smeltkroes aan verschillende dansstijlen, variërend van de Commedia del Arte tot alle elementen en kenmerken uit de Spaanse dans. Welkom in een kleurrijke wereld vol dans en emoties.

Wo
06 Nov
20:15
Dans

Goesting

One Mann Show

Vera Mann neemt u mee in een reis door haar leven, ondersteund met muziek van Brel, Piaf, Streisand, Joni Mitchell en Sondheim. Vrolijke en minder vrolijke verhalen over het vrouwenleven in het theater. Vol zang en muziek!

Vr
20 Mrt
20:15
Muziek