Ga terug naar overzicht

Kinder Theater Festival (2+)

Overal Theaterpret

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 06 OKT 2018 
Tijdstip: 09:30Prijs: GRATIS

Bij de start van het seizoen organiseert Veluvine samen met diverse partners alweer de derde editie van het leukste Kinder Theater Festival in de regio.

Zingen en swingen, spelen of gewoon heerlijk genieten van alle theatervoorstellingen voor kinderen van alle leeftijden gebracht door fantastische artiesten. Met dit jaar diverse workshops en verantwoord snacken in het speciale kinderrestaurant.

Daarnaast is er dit jaar ook ruimte op de podia voor jong talent en musicerende kinderen en komt er vast weer een modeshow met echte jonge modellen voorbij. Kom verkleed als superheld, ridder, prinses of een wild dier en win een mooie prijzen! Wij hopen jullie allemaal te zien in Veluvine!

I.s.m. Rabobank Noord Veluwe, Bibliotheek NW Veluwe, St. Cultuurkust e.a.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

De Kleine Zeemeermin de Musical (4+)

met Sita Vermeulen, Titus & Fien

Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie! Duik in het verhaal van de Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. Met Sita als de Kleine Zeemeermin en natuurlijk het hilarische duo Titus & Fien.

Za
13 Okt
14:30
Jeugd/familie

Gedichtendag

Poëzieweek 2019

In het kader van de landelijke poëzieweek organiseert Stichting Muurgedichten Nunspeet, i.s.m. Bibliotheek Noordwest Veluwe en Boekhandel Osinga, een verrassende avond met gedichten en muziek. 

Do
31 Jan
09:30
Literair,
Overig