Ga terug naar overzicht

Kirsten van Teijn

Nobel

Categorie: Cabaret
Datum: 31 OKT 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 19,50 incl. drankje

In Nobel vertelt Kirsten over hoe we in alles proberen het perfecte plaatje te creëren. Want deze generatie mag niet mislukken. Ze onderzoekt de waarheid achter moderne clichés zoals burn-out dertigers, Instagram-terreur en ouders die gaan scheiden. Kirsten bespreekt het verlangen naar het uitbreken uit benauwde patronen, die worden doorgegeven in families, maar ook de patronen in zichzelf en haar generatie.

We zitten gevangen in onze eigen perfecte plaatje en Kirsten toont aan hoe schijnbaar onbelangrijke zaken een gevaarlijke kiem in zich dragen. Een schaamteloos, eerlijk en stijlvol muzikaal programma over hoe we leven in patronen en hoe onze pogingen om het juiste te doen meestal stranden.

“Ze is een fantastische performer, die soepel contact maakt met het publiek en een fijne energie heeft.” – NRC

“Zowel scherp als komisch.” – Theaterkrant

“Van Teijn is theatraal sterk en bovendien een prettige podiumpersoonlijkheid om naar te kijken.” – Telegraaf 

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht