Ga terug naar overzicht

Knock out Comedy Crew

Nee, we zijn geen boyband - 19.00 uur

Categorie: Cabaret
Datum: 18 DEC 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 19:00Prijs: € 16,50 incl. drankje

In verband met de nieuwe Corona maatregelen die tot en met 19 januari 2021 gelden, kan deze voorstelling helaas niet doorgaan. Iedereen die kaartjes heeft gereserveerd, ontvangt binnen enkele dagen van ons een mail met meer informatie.

Zes stand up comedians organiseerden jarenlang try-out shows in het prachtige Torpedo Theater bij de Nes in Amsterdam. Dit waren ontzettend leuke en soms legendarische avonden, waardoor vele bekende comedians graag naar de "De Kleinste Comedy Club van Nederland" kwamen om nieuw materiaal te testen.

Na bijna vijf jaar vonden ze het wel mooi geweest en de mannen besloten om met het organiseren van deze avonden te stoppen, zo kon ieder zich weer op z'n eigen carrière richten. Er was echter een bijzondere band ontstaan tussen deze zes totaal verschillende gasten. Tijdens een avondje stappen ontstond spontaan het idee om toch weer samen op te gaan treden. Laten we eens gek doen, een heuse tour?

Als ware rocksterren, leipe rappers of een echte boyband gezamenlijk op tournee langs theaters en poppodia met een vette stand up comedyshow. Het idee werd een plan, dus deze boys gaan daadwerkelijk on tour. En lachen zul je!

Indien de voorstelling van 19.00 uur is uitverkocht, spelen ze om 21.00 uur een extra show!

Comedians: Oscar Arnold, Arjan Kleton, Davey Turnhout, Jacob Spoelstra, MC Raoel Fatehmohamed

Lees meer
Ga terug naar overzicht