Ga terug naar overzicht

Koffers vol Annie

Eric Beekes (4-10 jr)

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 05 FEB 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 14:00Prijs: € 7,50

Eric Beekes heeft twee koffers. Twee belangrijke koffers voor zijn muzikale reis. In de ene koffer zitten liedjes en in de andere koffer zitten gedichten. Beide van Annie M.G. Schmidt. Gekke, mooie, stoute liedjes en lieve, rare, leuke gedichten.

Voor ouders een feest van herkenning, voor kinderen een kennismaking met een wondere wereld waarin werkelijkheid en fantasie samengaan. Door de levende poëzie komen zij in aanraking met Neerlands belangrijkste schrijfster van kinderpoëzie Annie M.G. Schmidt.

Beekes speelt de reiziger en zingt zich door de voorstelling heen. Voor zijn inzet voor het jeugdtheater werd hij onderscheiden door de Universal Peace Federations for Children.

Naar een idee van Roel Coppelmans. Regie en pianist door Wolfgang Maiwald. Tijdsduur 60 minuten. Geen drankje inbegrepen. 

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Brandweerman Sam Live!

Het Grote Kampeeravontuur (2+)

Met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam terug naar het theater. Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen. 

Za
29 Feb
14:30
Jeugd/familie

Juf Roos (2+)

gaat op vakantie

Miljoenen kinderen hebben de YouTube-helden Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten. In een oer-Hollandse setting beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen ze oer-Hollandse liedjes. Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee deze kinderhelden.

Za
18 Apr
13:30
Jeugd/familie