Ga terug naar overzicht

Kruistocht in Spijkerbroek (7+)

Nat. Jeugd Musical Theater

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 22 FEB 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 19:00Prijs: € 21,50 / tm 18 jr € 19,50 incl. drankje

De musical naar het beroemde boek van Thea Beckman

Beleef het tijdloze avontuur van Kruistocht in Spijkerbroek als familiemusical in het theater! Naar het beroemde boek van Thea Beckman, voor iedereen vanaf 7 jaar. Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, bekend van Oorlogswinter en Peter Pan.

De vijftienjarige Dolf stapt als proefpersoon in een tijdmachine en belandt in de Middeleeuwen. Daar komt hij middenin een kinderkruistocht: achtduizend kinderen te voet op weg naar Jeruzalem. De reis is lang, zwaar en gevaarlijk, maar Dolf gebruikt zijn moderne kennis om de kinderen te helpen over hoge bergen, bij ziektes en wanneer rovende ridders aanvallen. Dan ontdekt Dolf dat het echte gevaar niet wacht achter de volgende bergtop, maar zich in de kruistocht zelf bevindt…

Rein van Duivenboden (MainStreet, Hart Beat, de Spa) speelt Dolf. Naast hem zijn verschillende bekende acteurs te zien in de hoofdrollen, samen met 60 kinderen van het Nationaal Jeugd Musical Theater.

www.kruistochtinspijkerbroek.nl 

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Talent on the move

Codarts Rotterdam/Holland Dance Festival

Met trots laat Holland Dance Festival het Nederlandse publiek alweer voor de tiende keer kennismaken met de in Rotterdam klaargestoomde danstalenten. Ze zijn aanstekelijk, inspirerend en bezitten een ongekend energieniveau. Deze jubileumeditie sprankelt met hoogtepunten en nieuw werk.

Za
20 Apr
20:15
Dans

Tarzan (6+)

Ila van der Pouw

Meester-poppenspeelster Ila van der Pouw komt na het succes van de GVR opnieuw met een imponerende, tijdloze klassieker:Tarzan. Een voorstelling over wie je bent, waar je thuis hoort maar bovenal over de moed om voor jezelf te kiezen.

Vr
03 Mei
14:30
Jeugd/familie