Ga terug naar overzicht

Kwartfinalisten Let's Make Comedy bekend!

Woensdag 4 maart

Wie wordt de winnaar van de allereerste Let's Make Comedy? De strijd om nieuw Gelders talent is in volle gang! Woensdag 4 maart is de eerste kwartfinale in Veluvine. Hieronder stellen we de kwartfinalisten aan je voor:

Harry Hol - "Harry Hol (1973) besloot na zijn theateropleiding schrijver en journalist te worden. Nu hij het een en ander op papier heeft is het weer tijd voor het theater. Sinds 2015 treedt hij op als standup comedian en is hij niet meer van het podium weg te slaan."

Midge Hazewinkel - "27 levensjaren hebben Midge Hazewinkel gemaakt tot wie hij vandaag de dag mag zijn. Een ietwat vreemd gespelde voornaam en een achternaam die de opmerking 'Maar verkoopt u ook konijnen?' uitlokt, zijn kenmerkend voor zijn bestaan."

Mariëlle Dekker - "Geboren en opgegroeid in een dorp waar het leven nog simpel is. Met droge humor vertelt Mariëlle graag over de gang van zaken in dit dorp en haar eigen leven."

Jeroen Jonker - "Jeroen Jonker, Hagenees woonachtig in Utrecht. Altijd vrolijk, vriendelijk en op zoek naar de lach. Voornemens om te verhuizen naar Gelderland, dus deze wedstrijd is een beetje een snuffelstage."

Elisabeth Brugman - "Ze is gek op frikandel speciaal, direct en altijd high. 1.72m om precies te zijn. Elisabeth is je typische Dutch homegirl en ze kan niet wachten haar "nuchtere" Friese blik met jullie te delen!"

Paul London - "Paul is een verhalenverteller met scherpe observaties en soms een rauw randje. Hij houdt niet van bullshit, denkt over alles teveel na en heeft teveel hobby's. Hij tekent, schildert, drumt, speelt gitaar, naait petjes en kleding, schrijft, kookt en is bovenal heel erg grappig. 


Ga terug naar overzicht