Ga terug naar overzicht

La La Land

Friday Movie Night

Categorie: Film
Datum: 03 NOV 2017Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,00

La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

Met: Ryan Gosling, J.K. Simmons en Emma Stone
Regie: Damien Chazelle
Genre: romantiek, komedie, musical
Leeftijd: AL
VS - 2016 - 128 minuten

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Virgin Mountain

Filmhuis

De 43-jarige Fusi woont nog steeds thuis bij zijn moeder. Het lukt hem niet om in contact te komen met vrouwen.Wanneer hij de levendige Alma ontmoet, worden zijn vrijgezellenbestaan en vaste gewoontes overhoop gegooid.

Wo
25 Okt
20:00
Film

Spotlight

Filmhuis

In het indrukwekkende filmdrama Spotlight stuit journalisten van The Boston Globe op een zedenzaak binnen de katholieke gemeenschap die uiteindelijk één van de grootste schandalen uit de Amerikaanse geschiedenis werd.

Wo
08 Nov
20:00
Film

Demain Tout Commence

Filmhuis

Samuel leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin, een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria.

Wo
22 Nov
20:00
Film