Ga terug naar overzicht

Last Christmas

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 17 DEC 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 9,50 incl. drankje

De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen - zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken.

Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren... en een beetje ‘faith’ hebben. De muziek van George Michael en Wham! is prominent aanwezig in Last Christmas, waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. Daarnaast zal in deze film een nummer van deze legendarische artiest te horen zijn die nog nooit eerder uitgebracht is. George Michael heeft gedurende zijn succesvolle carrière meer dan 115 miljoen albums verkocht en tal van hits gescoord.

2019 | Romantiek, Komedie | 103 min | Engels

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Last Christmas

Filmhuis

35 jaar geleden schreef George Michael zijn grote hit Last Christmas, de bitterzoete kerstklassieker waar de film op geïnspireerd is. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon een beetje ‘faith’ hebben.

Vr
11 Dec
20:15
Film

Joke de Kruijf

The Voice of Christmas - 19.00 uur

Joke de Kruijf gaat haar kerstverhaal middels favoriete songs vertellen. Een mooie en intieme avond, waarbij Joke het warme kerstgevoel met het publiek zal delen. Dat gevoel dat je met je dierbaren om je heen terugblikt op het afgelopen jaar.

Wo
23 Dec
19:00
Muziek