Ga terug naar overzicht

Last Christmas

Filmhuis - 17 december

Categorie: Film
Datum: 17 DEC 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 9,50 incl. drankje

In verband met de nieuwe Corona maatregelen die tot en met 19 januari 2021 gelden, kan deze voorstelling helaas niet doorgaan. Iedereen die kaartjes heeft gereserveerd, ontvangt binnen enkele dagen van ons een mail met meer informatie.

De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen - zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken.

Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren... en een beetje ‘faith’ hebben. De muziek van George Michael en Wham! is prominent aanwezig in Last Christmas, waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. Daarnaast zal in deze film een nummer van deze legendarische artiest te horen zijn die nog nooit eerder uitgebracht is. George Michael heeft gedurende zijn succesvolle carrière meer dan 115 miljoen albums verkocht en tal van hits gescoord.

2019 | Romantiek, Komedie | 103 min | Engels

Lees meer
Ga terug naar overzicht