Ga terug naar overzicht

Let's make Comedy

Finalistentour

Categorie: Cabaret
Datum: 06 NOV 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 16,00 incl. drankje

Deze voorstelling gaat door met maximaal 30 bezoekers.

Iedereen kent het Cameretten Festival en het Leids Cabaret Festival, maar nu is er ook Let’s Make Comedy. De Vereniging Gelderse Podia geeft met dit nieuwe festival nieuw talent de kans om vlieguren te maken.

Na verschillende voorrondes, kwartfinales en twee uitverkochte halve finales was op zaterdag 26 september 2020 de grote zinderende finale. Na maandenlange spanning mag Kim van den Heuvel zich de winnaar van de eerste editie van Let’s Make Comedy noemen. De vier finalisten zijn te zien in de Finalistentour en spelen in de maanden oktober, november en december op de deelnemende Gelderse Podia.

De finalisten:

Kim van den Heuvel, Belg en 2 jaar bezig met 'mijn comedy world tour door gans Nederland'.

José Schuringadeed mee aan alle grote cabaretfestivals, werd tweede op het Amsterdams Kleinkunstfestival en doet sinds 3 jaar aanstanduppen. José speelt verder bij een jeugdtheatergezelschap, produceert, geeft les en verkoopt cowboylaarzen.

Rami Nimaaf gestudeerd rechtenstudent. Hij slaat je niet lam met zijn kennis, hij wilje niets wijs maken. Hij is er op uit om je te desoriënteren. Een mix van donkere enmerkwaardige humor aan elkaar geregen met slimme punchlines en gebracht in eenhilarisch droge toon.

Tim Kroezenis een beta-man in hard en nieren. Een optimist, een pessimist enstik jaloers op alpha-mannen.

 

Lees meer
Ga terug naar overzicht