Ga terug naar overzicht

Let’s make Comedy

Kwartfinale Gelderse Podia Comedy talent

Categorie: Cabaret
Datum: 04 MRT 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 12,50 incl. drankje

 

Wie wordt de winnaar van de allereerste Let’s make Comedy? De strijd om nieuw Gelders talent is begonnen. Van stand-up comedy tot cabaret en van kleinkunst tot spoken word. In deze kwartfinale stemt u samen met deskundigen wie er doorgaan naar de halve finale van Let’s make Comedy.

Lachen om herkenbare humor, verwonderen om interessante invalshoeken en genieten van nieuw talent. Een avond die wordt gepresenteerd door een comedian van Comedytrain. We nodigen uit om deze nieuwe talenten te komen horen en zien in de kwartfinale! Kom lachen en laat uw stem horen.

Let's make Comedy is het festival waarin de Gelderse Podia op zoek gaan naar het meest indrukwekkende talent op het gebied van stand-up comedy. Met acht voorrondes, vier kwart- en twee halve finales in de provincie Gelderland.  

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Kirsten van Teijn

Nobel

Kirsten van Teijn vertelt hoe we in alles alsmaar het perfecte plaatje proberen te creëren. Ze onderzoekt de waarheid achter moderne clichés zoals de Instagram-terreur, burn-out dertigers en ouders die gaan scheiden. Een schaamteloos, eerlijk en stijlvolle show over het leven in patronen.   

Do
31 Okt
20:15
Cabaret

The LSB Experience

Beatles & Beyond

De mannen van The LSB Experience zijn enorme Beatlesfans en spelen al jaren met groot succes op het grootste Beatlesfestival in de VS. Nu komen ze voor een avondlang muziekplezier naar Nunspeet. Virtuoos gespeeld, prachtig gezongen en afgewisseld met de verhalen achter de songs. 

Za
14 Mrt
20:15
Muziek