Ga terug naar overzicht

Let’s make Comedy

Kwartfinale Gelderse Podia Comedy talent

Categorie: Cabaret
Datum: 04 MRT 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 12,50 incl. drankje

Wie wordt de winnaar van de allereerste Let’s make Comedy? De strijd om nieuw Gelders talent is begonnen. Van stand-up comedy tot cabaret en van kleinkunst tot spoken word. In deze kwartfinale stem je samen met deskundigen wie er doorgaan naar de halve finale van Let’s make Comedy.

Lachen om herkenbare humor, verwonderen om interessante invalshoeken en genieten van nieuw talent. Een avond die wordt gepresenteerd door een comedian van Comedytrain. We nodigen je uit om deze nieuwe talenten te komen horen en zien in de kwartfinale! Kom lachen en laat jouw stem horen.

Let's make Comedy is het festival waarin de Gelderse Podia op zoek gaan naar het meest indrukwekkende talent op het gebied van stand-up comedy. Als jij het aanstormende comedy talent van Nederland denkt te zijn, dan is dit het moment om jezelf te laten zien! Hier kun je je aanmelden en wie weet word jij de winnaar van de allereerste Let's make Comedy! 

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

The LSB Experience

Beatles & Beyond

De mannen van The LSB Experience zijn enorme Beatlesfans en spelen al jaren met groot succes op het grootste Beatlesfestival in de VS. Nu komen ze voor een avondlang muziekplezier naar Nunspeet. Virtuoos gespeeld, prachtig gezongen en afgewisseld met de verhalen achter de songs. 

Za
24 Okt
19:00
Muziek