Ga terug naar overzicht

List, Shaffy & Piaf

Renée van Wegberg zingt!

Categorie: Muziek
Datum: 25 OKT 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 30,00 incl. drankje

 

In ‘List, Shaffy & Piaf’ zal Renée van Wegberg worden omringd door topmuzikanten en zangers en brengen zij samen het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf. Maar ook Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour, Mikis Theodorakis komen aan bod. Liesbeth List heeft op haar rijke repertoire immers ook prachtige nummers van hen staan.

Een theatershow met een zogenaamd 'randje'. Er zal muzikaal worden uitgepakt en het publiek zal worden verrast met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten, korte scènes en muzikaal vuurwerk.

Renée van Wegberg ontving vorig jaar de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical voor haar veelgeprezen rol als Liesbeth List. 

Lees meer

Schuif AAN en ga UIT!

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk drie-gangen theaterdiner a € 24,95. U kunt ook aanschuiven voor enkel een hoofdgerecht  a € 18,95. Onze keukenbrigade verrast u met een wisselende keuze uit een vis, vlees en vegetarische gerecht. Het theaterdiner kunt u direct boeken tijdens de kaartverkoop of reserveren via onderstaande button.

> Info Pauze- en Naborrelarrangement 

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht