Ga terug naar overzicht

Magic Minded Show

Jan Reinder

Categorie: Te gast
Datum: 26 SEP 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:30Prijs: gratis entree

Bedrijvenkring Nunspeet organiseert op 26 september een speciaal optreden van spreker, trainer, illusionist en creatief denker, Jan Reinder.

Jan Reinder is professioneel key note spreker, illusionist, mentalist en creatief denker. Hij verdiept zich continu in denkprocessen en creativiteit. Als key note spreker inspireert en motiveert Jan Reinder bedrijven al meer dan 15 jaar met zijn Magic Minded bedrijfsshows, workshops en trainingen. Vanuit zijn perspectief als professioneel illusionist geeft hij zijn visie over hoe je meer haalt uit je werk en leven. Hij wil graag mensen verwonderen, aan het denken zetten en creativiteit stimuleren bij zijn publiek. Jan Reinder reist als artiest de hele wereld over voor theater, TV en bedrijfsshows. Ook stond hij op de bühne in Las Vegas, Just for Laughs en het bekende Magic Castle in L.A.

Kortom een magische, energieke en gezellige avond met inhoud, humor en interactie.
Ook de inwendige mens zal niet worden vergeten én neem gezellig iemand mee!

Voor de leden van de bedrijvenkring is er voorafgaand aan het hoofdprogramma, een korte ledenvergadering.

Inloop:19.30 uur
Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Rabozaal Veluvine
Entree: Gratis
Aanmelden (vol=vol): www.bedrijvenkringnunspeet.nl

Meer info: magicminded.com

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Pieter Derks UITVERKOCHT

Voor wat het waard is

Pieter Derks gaat afrekenen. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. Met alle onzin die ons dagelijks wordt verkocht. En dat doet hij op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Hij peutert aan wat we zo vanzelfsprekend vinden. Zijn doel? Een vrolijke avond!

Do
26 Mrt
20:15
Cabaret