Ga terug naar overzicht

Michiel Borstlap

Georg 'Exclusive'

Categorie: Muziek
Datum: 15 DEC 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 29,50, incl. High Wine

Michiel Borstlap is een Nederlandse pianist, componist en producer met een grote staat van dienst. Hij heeft een internationale reputatie opgebouwd als een virtuoze pianist die jazz mengt met klas-sieke en eigentijdse invloeden. Sinds enkele jaren creëert hij zijn eigen muziek met elementen uit jazz, filmmuziek en neoklassiek en slaat nu definitief een nieuwe weg in: die van de minimal music. Met minder noten, maar met meer gevoel. En met een hoofdrol voor zijn eerste piano, ‘Georg’, een honderdjarig exemplaar met een eigenzinnige, doorleefde sound, waarmee hij ook op tournee gaat. “Ik wil mensen raken, laten genieten.’’
Vanaf oktober 2018 toert Michiel samen met ‘Georg’ (zijn piano) door heel het land ter promotie van zijn 7e solo album dat in september 2018 zal worden uitgebracht.

Veluvine zorgt deze avond voor een exclusief concert met een intieme gelijkvloerse opstelling en een High Wine tijdens het concert. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Lees meer

Maak uw avondje uit compleet!

Kom voorafgaand een hapje eten in ons Theaterrestaurant De Fabriek, we serveren al een 3 gangen theaterdiner voor slechts € 23,95 p.p. Of boek ons borrelarrangement a € 3,75 p.p. We serveren in de pauze (of na de voorstelling) een borrelplank met heerlijk hapjes en zetten uw gewenste (pauze)drankje erbij klaar. U kunt het borrelarrangement direct meeboeken tijdens het bestellen van uw kaarten. Het theaterdiner kunt u ook direct meeboeken of reserveren via onderstaande button. < Meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Purper

PURPER's Passie

In ‘PURPER’s Passie’ vraagt theatergroep Purper zich af waarom iedereen tegenwoordig een bucketlist moet hebben, zo krampachtig z’n droom achterna móet gaan, genieten als taak ziet en bijna dwangmatig op zoek is naar zijn ‘passie’. Hoog tijd dus om te bepalen waar het woord passie werkelijk voor staat.

Vr
07 Dec
20:15
Cabaret

Gelders Fanfare Orkest

Nieuwjaarsconcert

Het concert is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van Veluvine; hét nieuwjaarsconcert van het Gelders Fanfare Orkest. Ook tijdens dit Nieuwjaarsconcert zal de winnaar van de Jonge Solisten-auditie de kans krijgen om zich aan het publiek te presenteren.

Za
12 Jan
20:15
Klassiek,
Muziek