Ga terug naar overzicht

Michiel Borstlap

Georg 'Exclusive'

Categorie: Muziek
Datum: 15 DEC 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 29,50, incl. High Wine

Pianist en componist Michiel Borstlap wordt in één adem genoemd met Ludovico Einaudi. Net als de legendarische Italiaan, met wie hij vaak optreedt, musiceert Borstlap met een feilloos oor voor de ruimte tussen de noten. Na een imposante internationale jazzcarrière koos Michiel Borstlap voor een nieuwe weg: die van de minimal music. Met minder noten, maar meer gevoel. En met een hoofdrol voor zijn eerste piano, 'Georg', een honderdjarig exemplaar met een eigenzinnige, doorleefde sound. Vorig jaar speelde Borstlap live op Radio 1 en bracht hij de presentator tot tranen. Maak je op voor een intiem concert.

"De uitdaging zit ‘m niet in de techniek. Die noten kennen we allemaal wel. De uitdaging zit hier." Hij wijst naar zijn hart. "Toen ik voor het eerst met Einaudi speelde wilde hij 9 uur repeteren. Ik was verbijsterd. Maar die negen uur lang ging het over de vraag hoe je het zo eerlijk mogelijk kunt laten klinken." Michiel Borstlap in een interview met Elda Dorren

Veluvine zorgt deze avond voor een exclusief concert met een intieme gelijkvloerse opstelling en een High Wine tijdens het concert. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Lees meer
Ga terug naar overzicht